Programma

  • Wouter Verkerk

    Wouter Verkerk

    Onderwerp: Gastvrijheid sessie met Harold van Workum
    Wat gaan we doen: Inleiding Trends en kansen Horecabranche, verkoop is gastvrij, interview van Wouter met Harold van Workum, korte presentatie van werkwijze Harold, vragen en afsluiting
    Organisatie: Horecabeurs Noord Nederland
    Locatie: Librije – Martinikerk
    Tijd: 13:00 tot 14:00 uur
    Prijs: € 17,50 per persoon Na bestelling van uw ticket ontvangt u een entree promotie code om zo toegang tot de horecabeurs te krijgen.
    Info: ‘Het huidige horecalandschap wordt gedomineerd door personeelskrapte. Jammer, want precies nu is het ook oogsttijd. De gast lijkt een niet te stillen honger te hebben naar horeca en gastvrijheid, niets frustrerender dan daar niet op te kunnen inspelen omdat je simpelweg niet over de juiste mensen of methodieken beschikt. Veel ondernemers leggen zich daar bij neer, topondernemer Harold van Workum niet. Hij heeft met zijn vier horecabedrijven een unieke, eigenwijze visie op zijn vak. Hij laat jaar op jaar zien dat je met behulp van een innovatieve, eigenwijze en onorthodoxe werkwijze juist in deze tijd volop kan profiteren, mét voldoende en opgeleid personeel.’

    ‘Wouter Verkerk werkt sinds het voorjaar van 2013 samen met de Van Heeckeren Groep op Ameland en laat de teams van Harold werken met zijn methodieken. Wouter werkt daarnaast ook met andere ondernemers en hun teams door het hele land.

    Speciaal voor Horecabeurs Noord Nederland geven Harold en Wouter In een gezamenlijke workshop eenmalig inzicht in hun visie en werkwijze. Dit mag een horecaondernemer niet missen!’

  • Ivo Thijssen

    Ivo Thijssen
    Onderwerp: Masterclass door certified cicerone en biersommelier Ivo Thijssen: Proefsessie van winterbieren & verkooptechnieken
    Organisatie: Horecabeurs Noord Nederland
    Locatie: Librije – Martinikerk
    Tijd: 15:00 tot 16:00 uur
    Prijs: € 9,95 per persoon Na bestelling van uw ticket ontvangt u een entree promotie code om zo toegang tot de horecabeurs te krijgen.
    Info: ”Bier is het mooiste product ter wereld en iedereen lust bier alleen weten sommige mensen dit nog niet”

    Sinds 2012 ga ik met Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl door het land om met proeverijen en trainingen horecamedewerkers en particulieren te enthousiasmeren en begeleiden op het gebied van bier. Trainingen en advies in bierbehandeling, verkoop en presentatie zijn de laatste jaren mijn grootste bezigheid. Sinds begin 2018 is Ivo een van de drie Certified Cicerones van Nederland en helpt hij al jaren mensen om meer omzet te maken met bier.

  • KHN Politiek Café


    Onderwerp: Discussie over horeca standpunten voor aankomende verkiezing in Groningen
    Organisatie: Koninklijke Horeca Nederland
    Locatie: Librije – Martinikerk
    Tijd: 17:00 tot 18:00 uur
    Entree: gratis na aanmelding
    Info: nog onbekend