fbpx

MCPHoreca

MCPHoreca

Is specialist op het gebied van werving & selectie, opleiden, uitzenden en detachering gericht op de horecabranche. Voor payroll en detachering werken we niet alleen met bedrijven in Groningen samen, maar kennen wij klanten in de 3 noordelijke provincies.

MPCHoreca op Horecabeurs Noord Nederland 2019
MCP onderscheidt zich van andere organisaties met een aantal heldere kenmerken:

Om te beginnen door onze tarieven. Bij MCP communiceren we altijd vooraf welk tarief je betaalt zodat je je werknemers met een gerust gevoel bij ons op de payroll kan zetten.

MCP staat voor multicultureel personeel. Niet alleen werken er bij ons op kantoor mensen met verschillende culturele achtergronden, wij zijn ervan overtuigd dat een divers personeelsbestand een gunstig effect heeft op het imago van een organisatie.

We komen bij je langs want we begrijpen dat je druk bent. En als dat beter past in de avonduren dan is dat ook geen probleem. En heb je een vraag die snel beantwoord moet worden? Via WhatsApp zijn we ook bereikbaar!

Personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het werven en selecteren van nieuw personeel kost tijd en geld. MCP zoekt én vindt de juiste medewerkers toegespitst op jouw wensen en bedrijf.

Nieuwe medewerker in dienst? Gefeliciteerd! Wij bezoeken je personeelslid en demonstreren hoe de backoffice werkt. Zo kun jij je blijven focussen op de gasten! Wij willen écht ontzorgen.


Onze andere bonuspunten vertellen we je graag op de Horecabeurs Noord Nederland 2019! Bestel hier je entree ticket!

Marc en Henri MCPHoreca HBNN2019