Horecabeurs Noord Nederland wordt tweedaags belevingsevent Horeca Xperience

 Horecabeurs Noord Nederland wordt tweedaags belevingsevent Horeca Xperience

Na een jaartje overslaan door COVID-19 zijn wij terug met een nieuw horeca event! Na 8 edities Horecabeurs Noord Nederland nodigen we je graag uit voor het geheel nieuwe tweedaagse event ‘Horeca Xperience’, op maandag 25 en dinsdag 26 oktober 2021 in de Martinikerk Groningen.

Tweedaags belevingsevent

Met de overgang van Horecabeurs Noord Nederland naar Horeca Xperience slaan we een nieuwe weg in van beurs naar belevingsevent (Xperience). Een evenement voorbereiden in tijden van Corona is een echte uitdaging maar het is ons gelukt! Diverse grote belevingspleinen zijn reeds gevuld en de vakwedstrijden worden momenteel ingedeeld. We hebben er enorm veel zin in en zijn het enige grote horeca event van Noord Nederland voor dit jaar. We zien het dan ook als dé uitgelezen kans om branchegenoten weer fysiek samen te brengen na een enorm turbulente tijd.

Eindelijk elkaar weer fysiek ontmoeten

Beleef de Horeca Xperience van het Noorden met twee dagen vol horecabeleving. Vakwedstrijden (koken, barista, tappen), kookdemo’s, workshops, presentaties en meer. Op de Horeca Xperience speciaal voor horecaprofessionals ontmoet je je doelgroep en netwerk. Je kunt er gratis deelnemen en aanschuiven bij tal van horecademo’s, workshops en je laten bijpraten over de nieuwste innovaties. Horeca Xperience is een echt belevingsevent waarbij standhouders jou meenemen in hun verhaal. Dat kan bijvoorbeeld zijn; de (interactieve) geschiedenis van een product of merk. (blind)proefsessies om de smaakpapillen te testen, maar ook aanschuiven bij de producent aan tafel of meedoen met een workshop over het maken of serveren van een gerecht. Kortom twee dagen van totale horecabeleving in de sfeervolle Martinikerk. Kom je langs?

Belevingspleinen en traditie

Dit jaar is het de eer aan Bidfood, VHC Actifood en Sligro om drie nieuwe grote belevingspleinen in te richten en hosten waarop van alles te doen is voor de bezoeker. Kom proeven, stel je vragen, doe inspiratie op en beleef! Uiteraard zullen ook de traditionele vakwedstrijden van HBNN niet ontbreken en kom je een hoop nieuwe bedrijven tegen van revolutionaire luchtbehandeling tot food & drinks en personeelszaken.

Tickets & info

Tickets bestellen: https://www.hbnn.nl/tickets-horeca-xperience/
Informeer bij je leverancier naar de speciale ‘kortingscode’ entree.
Standhouders informatie: https://www.hbnn.nl/exposant/