Aanmelden exposant

Beste exposant, mogen wij je verwelkomen op het leukste horeca event van het Noorden? Horeca Xperience is hรฉt event voor horeca professionals dat jaarlijks bezocht wordt door duizenden enthousiaste ondernemers, personeelsleden, vertegenwoordigers en andere branchegenoten. Op Horeca Xperience beleven bezoekers twee dagen volop horeca totaalbeleving in de vorm van productkennis en -uitleg, innovatie, lezingen, besparen, groen denken & doen, belevingstafels en -pleinen, netwerken, workshops, vakwedstrijden en meer. Horeca Xperience is dรฉ plek om jouw doelgroep te ontmoeten, informeren en kennis te laten maken met je bedrijf, dienst of product. Doe je mee?

Meld je aan als exposant voor de Horeca Xperience van het Noorden. In het onderstaande formulier vind je diverse mogelijkheden voor exposanten, waaronder de afmetingen van standruimte, stroomverbruik, internet, ons beursmagazine, belevingstafel lunchpakketten en diner.

Aanmelden

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je gelijk van ons een bevestiging van deelname voor de Horeca Xperience op 25 & 26 oktober 2021 (bekijk onze algemene voorwaarden voor het eventueel annuleren van een bevestigde stand).

Je ontvangt per email de bevestiging en de factuur voor de Horeca Xperience 2021

Voor elke deelname geldt:
– Gratis vermelding op de deelnemerslijst en op onze social media

    Aanmelden Horeca Xperience 2021

    Meld je nu aan voor dรฉ Horeca Xperience van het Noorden op ma 25 okt 2021 van 17:00 - 22:00 uur & di 26 okt van 13:00 - 18:00 uur.    Stap 1 van 3 33%