Aanmelden exposant

Beste exposant, mogen wij je verwelkomen op de Horeca Xperience (25 & 26 oktober 2021) het leukste horeca event van het Noorden. 

Neem onze bezoekers mee in jouw verhaal.
Beleef de Horeca Xperience van het Noorden met twee dagen vol horecabeleving. Vakwedstrijden (koken, barista, tappen), kookdemo’s, workshops, presentaties en meer. Op de Horeca Xperience speciaal voor horecaprofessionals ontmoet je je doelgroep en netwerk. Bezoekers kunnen er gratis deelnemen en aanschuiven bij tal van horecademo’s, workshops en zich laten bijpraten over de nieuwste innovaties. Horeca Xperience is een event waarbij geen (actieve) verkoop plaatsvindt en is dan ook bedoeld als echt belevingsevent waarbij standhouders bezoekers meenemen in hun verhaal. Dat kan bijvoorbeeld zijn; bezoekers meenemen in de (interactieve) geschiedenis van je product of merk. (blind)proefsessies om de smaakpapillen te testen, maar ook aanschuiven bij de producent aan tafel en meedoen met een workshop over het maken of serveren van een gerecht. Kortom twee dagen van totale horecabeleving in de sfeervolle Martinikerk. Op de Horeca Xperience wordt veelal gewerkt met themapleinen en straten voorzien van centrale presentatiepunten/tafels waar bezoekers kunnen aanschuiven.

Meld je nu aan als exposant voor de Horeca Xperience 2021. In het onderstaande formulier vind je diverse mogelijkheden voor exposanten, waaronder de afmetingen van standruimtes & stroomverbruik.

Aanmelden

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je gelijk van ons een bevestiging van deelname voor de Horeca Xperience op 25 & 26 oktober 2021 (bekijk onze algemene voorwaarden voor het eventueel annuleren van een bevestigde stand).

Je ontvangt per email de bevestiging en de factuur voor de Horeca Xperience 2021

Voor elke deelname geldt:

  • Gratis vermelding op de deelnemerslijst en op onze social media
  • 25 relatiekaart codes