fbpx

Butik Nord Yvonne’s Fudge

Yvonne’s Fudge

”Met enige trots kan ik vermelden dat mijn Salmiak Fudge en Whisky Fudge beiden 1 ster hebben gewonnen bij de prestigieuze Great Taste Awards 2019 in Engeland! De Great Taste Awards zijn de Oscars voor de voedsel en drankwereld!’

Dit jaar deden een record aantal van 12.772 inzendingen mee uit 104 verschillende landen. Bij de Great Taste Awards gaat het om de smaak en wordt er niet naar het merk of de verpakkingen gekeken. Deze heerlijke zachte Fudge wordt door Yvonne zelf ambachtelijk met de hand in koperen pannen bereid. Verkrijgbaar in een aantal verrassende smaakcombinaties, maar bijna elke smaak heeft drop als basisingrediënt. Zonder toegevoegde conserveer, kleur of smaakstoffen. Inhoud per zakje is minimaal 140 gram. Fudge oet Grunn!

Kleinschalig i.p.v. massaproductie en ambachtelijk i.p.v. industrieel.

Onder dit motto importeren wij ook zelf hoogwaardige en veelal handgemaakte producten van kleine bedrijfjes uit voornamelijk Finland, IJsland en Zweden. U vind bij ons een uniek assortiment Scandinavische chocolade, drop, delicatessen, gietijzeren pannen, houtfornuizen, houtkachels en linnengoed onder één dak!

Butik Nord

Jarenlang hebben wij houtfornuizen en houtkachels verkocht, geïnstalleerd en gerepareerd in onze winkel “Deensehoutkachels.nl”. Op onze vele reizen naar Denemarken en Zweden kwamen wij regelmatig heerlijke chocolade en drop van hoge kwaliteit tegen die in Nederland volkomen onbekend waren. Later hebben we daarom een aparte webwinkel geopend onder de naam Lakrits Butik. Omdat twee webwinkels voor klanten soms verwarrend werkte en het voor ons een hoop extra tijd en energie kostte hebben we eind 2016 besloten om de twee webwinkels samen te gaan voegen en onze naam te veranderen in Butik Nord.

Meer informatie? Bezoek Butik Nord op de Horecabeurs Noord Nederland 2019. Bestel hier je entree ticket!