Bidfood pakt groots uit op de tiende editie van de Horeca Xperience

 Bidfood pakt groots uit op de tiende editie van de Horeca Xperience

Als vaste partner van de Horeca Xperience creëert horecagroothandel Bidfood jaarlijks een nieuw horeca belevingsplein in de Martinikerk. Ook dit jaar kunnen bezoekers van het leukste horecaevent in het Noorden zich bij de groothandel en haar leveranciers laten bijpraten over de nieuwste trends op horecagebied, smakelijke gerechten en dranken, services en innovatie.

Horexa Xperience maandag 25 okober 2021-226
Horeca Xperience – Fotografie Niels de Vries

De horecakeuken van de toekomst

De horeca is onderhevig aan trends en ontwikkelingen zo ook op keukengebied. Punten als tijdsbesparing op drukke dagen, personeelstekorten en energiebesparingen creëren de vraag naar slimmere keukenapparatuur. Op het Bidfood belevingsplein kun je bij Techno Horeca terecht voor een kijkje in de toekomst of beter gezegd het nu! Techno Horeca presenteert er zijn ‘Relume’ concept waarmee chefs en ondernemers geholpen worden met het creëren van tijd en rust in de keuken door het toepassen van innovaties die kwaliteit, snelheid en marge garanderen. Met slimme keukenapparatuur als; ‘Merrychef’, ‘Quality Fry Fast Chef Elite‘ en ‘Altoshaam Vector en Holding’ laat Techno Horeca je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukeninnovatie.

Techno Horeca ‘Relume’ – Fotografie Noorderblik

Smaakvolle wijnen en het lekkerste vlees

Met wijnconcept ‘The Great Vine‘ heeft én haalt Bidfood voor elk type restaurant de lekkerste wijnen in huis. Een exclusieve wijn in kleine oplage?, of juist een betaalbare huiswijn die verrassend lekker uit de hoek komt? De wijnspecialisten van Bidfood staan voor je klaar op de Horeca Xperience en laten je graag kennis maken met een hele range aan verfrissende wijnen.

De heart & soul van vlees ontdekken? Het kan bij Meat Street! Van vers geportioneerde steaks, tot handgemaakte specialiteiten en van ambachtelijke vleeswaren tot toebereide traiteurgerechten, de slagers van Meat Street hebben als basis ‘ambacht en passie’. Op het Bidfoodplein vind je de lekkerste vleesspecialiteiten en ontdek je waar deze heart & soul voor vlees vandaan komt.

Duurzame vis en heerlijk speciaalbier

Voor vis van topkwaliteit kun je terecht bij Veltman Vis. Zoek je een ruime keuze aan vis, schaal- en schelpdieren? en zoek je een breed koel- en diepvries assortiment dat het gehele jaar leverbaar is? Op het Bidfoodplein maak je kennis met Veltman Vis Service en ontdek je waarom ze al jarenlang een ‘begrip in vis’ zijn waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Zin in een ‘Kâld Kletske‘? Kom dan langs bij de brouwers van Brouwerij Dockum. Op ambachtelijke en authentieke wijze gebrouwen traditionele bierstijlen zoals ‘Herfstbok‘, ‘Blond‘, ‘Weizen‘ en ‘Tripel‘, maar ook opkomende bierstijlen zoals ‘Stout‘ en ‘Gruitbier‘ passeren de revue. Bij deze brouwers luidt het motto dan ook ‘kwaliteit boven kwantiteit’ en ‘smaakbeleving is het grootste goed’. Op het Bidfood horecaplein ontdek je waarom.

Inspiratiesessies & entertainment

Schuif aan bij Jordy’s keuken op het Bidfoodplein en ontdek alles over dit innovatieve culinaire concept en wat jij er aan kan hebben! De mensen achter Jordy’s keuken laten je graag kennismaken met hun hoogwaardige product-range middels inspiratiesessies. Neem dus vooral een kijkje in deze mise-en-place keuken die er voor jou is en ontdek hoe jij altijd perfect voorbereid kunt zijn zonder in te leveren op kwaliteit of creativiteit.

‘Every Day I’m Shufflin’…. Rick, Joep, Bart & Jeroen zijn vier enthousiaste Groningers die het vooral heel erg leuk vinden om shuffleboard te spelen en shuffleboards te maken. Het kwartet startte in 2019 Shuffleking.net en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van een prototype shuffleboard. De ontwerpen, constructies en houtafwerking worden door Tafelsmaak.nl uitgevoerd. Nog geen idee wat shuffleboard is? Kom het ontdekken op het Bidfoodplein en speel mee!

Enthousiast geworden na zoveel horeca-inspiratie? Ontmoet de makers op het Bidfood horecaplein! Maandag 31 oktober geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur op de Horeca Xperience in de Martinikerk Groningen. Activeer je Bidfood relatiekaartcode hier: Tickets Horeca Xperience