fbpx

Baxbier

WIJ ZIJN BAXBIER

Baxbier Brewery werd in 2014 opgericht door wielervrienden Jeroen Bax en Sepp Jansen. Wat uit nieuwsgierigheid thuis in de keuken begon werd al snel veel meer dan dat. Na de succesvolle lancering van inmiddels moderne klassiekers als Koudvuur, Abel’s Ale en natuurlijk de bieren uit de Kon Minder-lijn staat er inmiddels een moderne, eigen brouwerij met proeflokaal aan het water van het Reitdiep in Groningen. Met een team van ruim 15 mensen werken wij elke dag hard aan de mooiste bieren, het lekkerste eten en de leukste evenementen. Baxbier staat bekend om zijn liefde voor spelen en experimenteren. Ons motto is niet voor niets: Seriously Playful.

Proeflokaal

Baxbier heeft naast de brouwerij een Proeflokaal met zonnig terras aan het Reitdiep. Het proeflokaal is van donderdag tot en met zondag geopend voor rondleidingen, proeverijen, diners, afstudeerfeesten, borrels en evenementen van jeu-de-boules toernooien tot Elvis look-a-like wedstrijden en alles wat daar tussenin zit. Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen voor een paar goede glazen bier!

Zakelijk

Als je voor jouw zakelijke evenement op zoek bent naar een inspirerende locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Het Proeflokaal is bij uitstek geschikt voor onder andere congressen, teamuitjes, presentaties, workshops, vergaderingen en (netwerk)borrels. We zijn flexibel en bieden maatwerk voor elke situatie. We hebben een grote ruimte voor maximaal 150 personen, maar ook een kleinere ruimte voor vergaderingen. Naast presentatiematerialen, koffie en thee kunnen we ook de complete lunch of het diner verzorgen, met aansluitend bijvoorbeeld een rondleiding met proeverij in onze mooie brouwerij. Spreek ons even aan op de Horecabeurs Noord Nederland voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kopje koffie.

Meer informatie? Bezoek Baxbier op de Horecabeurs Noord Nederland 2019. Bestel hier je entree ticket!