fbpx

2join

2JOIN licht, geluid en entertainment.

2JOIN is een audio-, video- en lichtbedrijf gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een grote dosis passie voor techniek gaan wij elke uitdaging met vertrouwen aan en zorgen wij ervoor dat jouw verwachtingen overtroffen worden. Op dit moment is 2JOIN te verdelen in zes disciplines, te weten: Verkoop, Verhuur, Evenementen, Entertainment, Special Effects & BruiloftDJ.nl.

Vraag het ons!

Ben je op zoek naar iets specifieks, zoek je een dj, geluidsset of de complete verzorging van je feest? Niks is ons te gek! Geef ons je wensen te kennen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op met een passende offerte.

Speciaal voor de Horecabeurs Noord Nederland 2019 verzorgt 2JOIN het silent headphone systeem voor de beursonderdelen: Lokaal kilo’s schuiven veiling & Mini masterclasses. Ook een silent headphone systeem nodig voor je evenement tot 150 personen? Join 2JOIN!

Missie & visie

Samenwerken is een kunst, communicatie essentieel. Bij 2JOIN is de slogan, een top feest maak je samen! Hieruit blijkt dat wij graag samenwerken. Samenwerken met de klant/opdrachtgever maar ook met collega bedrijven. Door samen te werken is geen project voor ons onbereikbaar en is 2JOIN altijd de juiste partner, voor welk evenement dan ook!

Waar spreken we af?

Wij komen graag naar je toe om je mogelijkheden en wensen te bespreken,
maar je mag natuurlijk ook langs komen bij ons bedrijf. Op de Horecabeurs Noord Nederland kunnen we je alles vertellen over onze producten, services en mogelijkheden.

Meer informatie? Bezoek 2JOIN op de Horecabeurs Noord Nederland 2019. Bestel hier je entree ticket!