Plattegrond

Na een spetterende lustrum editie van de Horecabeurs Noord Nederland in 2016, vindt dit jaar op maandag 2 oktober de zesde editie plaats van HBNN (HorecaBeurs Noord Nederland). Deze editie zal geheel in het teken staan van ‘smaken verschillen’.

De economie groeit en ook horecabedrijven profiteren daarvan mee, er wordt weer flink geïnvesteerd, geïnnoveerd en gestart. Nieuwe horecaconcepten als: tijdelijke pop-up bedrijven, all you can eat restaurants met wereldkeuken, winkels met horeca gedeelde en hippe koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Alles staat in het teken van de tijdgeest, het moet ‘vlug & snel’.

Smaken verschillen

Het is voor horecaondernemers van groot belang mee te bewegen met nieuwe trends of juist geheel traditioneel te blijven met gebruikmaking van nieuwe middelen. Smaken van gasten veranderen tenslotte ook met de tijd mee, een vaak onderschat gegeven. De verwachtingen van een totaalbeleving in de horeca zijn tegenwoordig een stuk hoger en het gemiddeld horecabezoek vaak een stuk korter dan vroeger. Horecabedrijven die dit beseffen en hierop anticiperen maken het verschil en kwaliteit heeft toekomst. De Horecabeurs Noord Nederland biedt ze een platform met een goed gevuld dagprogramma, op één van de mooiste plekjes in de stad Groningen.

HBNN-Plattegrond-beursvloer-2017-v3.3
HBNN-Plattegrond-beursvloer-2017-v3.3

HBNN

De Horecabeurs Noord Nederland is een vakbeurs speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer en staat al jaren voor kwaliteit en totaalbeleving van het horeca vak. Je vindt er naast de standhouders uit verschillende horeca disciplines, een live kookwedstrijd, tapwedstrijden, baristawedstrijden en een groot cocktail– & bierplein. Dit alles in de historische en sfeervolle setting van de Martinikerk in Groningen.

De 6de editie van de Horecabeurs Noord Nederland vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 12:00 tot 20:00 uur. Standhouders kunnen zich inschrijven via: aanmelden exposant

 1. Cocktail Plaza & Spirits
 2. Le Nouveau Chef
 3. BaxBier
 4. Culinaire Vakschool
 5. Hanos
 6. Gulpener
 7. The Clean Experience
 8. Van Geloven
 9. Nestlé Professional
 10. De Vries Servies
 11. PB Sound
 12. Tiktak / Segafredo Zanetti Nederland
 13. Wolky @ Work
 14. Van Oosterum Leder
 15. LC Architects
 16. Satelliet meubelen
 17. FlexStyle
 18. SpotOn
 19. NEWBY TEAS
 20. Krikke Culinair
 21. Krikke Culinair
 22. Vishandel Smit en Nieborg
 23. Ommer bedrijfsvloeren
 24. Kassanet Nuus
 25. MF Horeca
 26. Horecawerf Noord
 27. Horecawerf Noord
 28. Horecawerf Noord
 29. Diversey / Aquafox
 30. Bier Plaza (Lijfering)
 31. Wijnstraat (Dikkers)
 32. Voorronde Tapwedstrijd Noord Nederland
 33. Klaar Af Kook (kookwedstrijd)
 34. Bidfood (delixl)
 35. Beukerhorst / Melita Koffie
 36. Rational
 37. Winterhalter
 38. Coca Cola
 39. Horeca Groningen
 40. Koninklijke Horeca Nederland